Fizetés & Szállítás

Fizetési lehetőségek
 • Utánvétel
  Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az „utánvétel” fizetési módot.
 • Banki átutalás
  Banki előre utalás: A rendelés után kapott (nem automatikus) „Díjbekérő” visszaigazoló levél tartalmazza a küldemény végösszegét, mely az áru értékének és a választott szállítási mód alapján számolt költségnek az összege. Ezt kell a megadott számlaszámra átutalni. Az utalás beérkezése után kerül a küldemény kiszállításra.
Szállítási lehetőségek
 • MPL futárszolgálat
                    MPL futárszolgálat
                    A Magyar Posta Zrt. csomagszállítási szolgáltatása
  Kiszállítás munkanapokon hétfőtől-péntekig 08:00-16:00 között történik, a Fogyasztó által megadott szállítási címre.
  Szállítási költség: bruttó 1.100,-Ft
  A csomag aktuális helyzetéről a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes webcímen tájékozódhat a címazonosító megadásával.
  Abban az esetben, ha a futár a megadott címen nem talál átvevőt a 2. kézbesítési kísérlet után sem, értesítőt hagy, amelyben jelzi, hogy mely postahivatalban tudja átvenni csomagját a következő 5 munkanapon belül.
 • PostaPont
  Posta csomagként szállítás PostaPontra
  A Magyar Posta Zrt csomagszállítási szolgáltatása mely során a csomag PostaPontra érkezik (postahivatal, Mol kút) ahol a Fogyasztó személyesen tudja átvenni.
  A szállítási költség: bruttó 930,- Ft.
  A csomag átvételére a PostaPont nyitvatartási idejében van lehetőség a csomag PostaPontra történő megérkezésétől számított 5 napon belül. A PostaPontokról és azok nyitvatartási idejéről a http://www.postapont.hu/ webcímen tájékozódhat. A csomag aktuális helyzetéről a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes webcímen tájékozódhat a címazonosító megadásával.
  Szállítási határidő készleten lévő termék esetében 3-5 munkanap, rendelhető termék esetében (mivel a termékek egy részének elkészítése jelentős kézi munkát igényel) 14 munkanap.

Eastcity.hu Függönydekoráció Webáruház, Egyedi Készítésű Falitükör,Függönydekoráció, Függyönydekorációk, Egyedi Készítésű Falitükör, Falitükör. Szerencsepatkó, Poháralátét,